Dagens kid

Tischa och byxor från Polarn o. Pyret.

Jag vet att många bilder kanske ser stage:ade ut med Zelda bredvid Ludde, men de två är faktiskt oskiljaktiga. Ludwig vill alltid vara där hunden är så det är svårt att ta bilder utan henne i närheten. Gullfisar!

Nu har vi varit hos Sara och hennes familj på Verkö. En härlig förmiddag med mycket lek och bus. Vi har även hunnit med en visning (spännande, var ett tag sen nu) och i eftermiddag ska vi på picknick med Jimmy och Malin.

  • 218 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Galet massa tandsprickning

Ååååh, nu har Ludwig äntligen somnat efter masssssa gnäll över tänderna. Tycker så jäkla synd om honom när han skriker till och ofta kastar handen mot munnen så han flyger baklänges, ser nästan ut som han slår till sig själv. Så här var han inte med de två första tänderna men det märks så tydligt att det är där han har ont, samt att det är supersvullet. Han har inte velat ta nappen idag utan vill helst stoppa in saker som han kan tugga på. Stackars liten. Samtidigt känner jag mig hjälplös och helt utmattad av allt gnäll, har verkligen inte blivit mycket gjort idag. Jag som hade så mycket planer... Mammsen blir knäääääpp. Nä denna dagen ställer vi in helt och hoppas Ludwig mår bättre framåt kvällen. Nu ska jag bara njuta av lugnet så länge det varar.

Bjuder på denna skönheten, men jag är heeelt slut och därför galet nöjd att lillen äntligen sover och tar igen sig lite nu. Hoppas han mår lite bättre efter vilan, annars får han lite alvedon på tandsingarna.
Happy friday typ!

  • 113 visningar

Gillar

Kommentarer

Dagens kid

Body och byxor från PoP denna fredag.

Så skönt med helg! Sista innan Macke går på pappaledighet, tjoho!! Men gud så läskigt. Jag och Ludwig har bara en vecka kvar tillsammans på egen hand, åååh. Kommer verkligen sakna detta när det bara har varit han och jag, och Zelda. Vi har haft vårt egna lilla squad och för det mesta haft det hur bra som helst. Vi fick en tuff start med kolik men sen sommaren kom så har vi haft många glansdagar. Tråkigt är något vi absolut inte haft. Herregud, jag skulle vilja träffa de barn som gör sina föräldrar uttråkade om dagarna. Kanske kan de dela med sig av lite lugna tråkiga dagar. Men nä, här är det oftast fullt upp hela tiden, and I love it.

Ikväll kommer Martin och Erica över på tacos, sen väntar kanske lite kortspel med grannen (min gamla kollega). Det blir nog en trevlig fredagskväll ändå, för en fullspäckad helg väntar. Babysim för killarna och plugg för mig imorgonbitti, följt av bomässa och födelsedagsfirande för Kattiz. På söndag tar vi en roadtrip till Öland och skördefesten om lilleman vaknar på rätt sida. Helg ljuva helg!

  • OOTD
  • 114 visningar

Gillar

Kommentarer