Dagens kid

Hoodie från Åhléns, leggings från Mini Rodini och bodyn är en present från en kompis.

Titta vilken morsa som inte är rädd för lite färg längre! När Ludwig kom var det nästan bara grått, vitt och svart matchat med blått. Därför fastnade jag aldrig för Mini Rodini men sen så växte min kärlek för färger och vackra mönster bara mer och mer. Och jag snappade upp det viktiga tänket om hållbara kläder mer och mer. Jag har lite tankar om att bara spara de ekologiska och MR-plaggen (och andra favoriter såklart) och skänka resten. Jag har redan skänkt en del till vår second hand-butik här i stan men det kanske finns andra som behöver?


  • OOTD
  • 280 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Update: amning

Jag tänkte uppdatera lite om hur vår amning ser ut här hemma nu. För bara någon månad sen så hade jag nämligen lite smått panik hur det ska gå när jag börjar praktisera då jag ammade 1-2 ggr mellan varje mål mat, samt var eller varannan timme på natten. Dock började jag känna av en ordentlig minskning i produktionen så jag tog min chans att glesa ut amningen.

Så jag bara trappade ner. Drog ner det till 1-2 gånger om dagen plus ett par nattamningar på nästan direkten. Jag förväntade mig ett himla tufft jobb med hemsk mjölkstockning men jag blev förvånad över hur smidigt det gick. Jag tror jag hittade precis rätt tidpunkt att dra ner på amningen.

Idag nattammar jag endast i princip, och det funkar jättebra så det kommer jag fortsätta med så länge det bara går. Återigen är jag tacksam över hur galant det har gått att amma mitt första barn, det är inget jag tar för givet.

  • 145 visningar
  • Nära Galgamarken-Trossö, Karlskrona

Gillar

Kommentarer