Dagens kid

...står pappa Macke för. Byxor från PoP och body från Petter och Kajsa.

Idag har Macke och Ludwig varit på babysim själva. Jag var med första gången men tanken var att det skulle vara "deras" aktivitet. Så kul! Och jättebra gick det. Jag tragglade vidare med ex-jobbet under tiden.
När de kom tillbaka tog vi lunch då Ludwig låg däckad efter badet. Vi kunde ta oss ända ut till wämöparken under tiden där det var barnloppis idag. Vi hittade tyvärr inga fynd men vi träffade massa goda vänner och tog en sväng till agilitybanan då Zelda var med. Det tycker hon är superkul!
Då Macke jobbar imorgon så åkte jag,  Ludwig och Zelda med Martin och Erica till våra föräldrar i Växjö. Nu ska vi avnjuta nygrillad oxfilé och se hockeymatchen på deras nya bioskärm. Imorgon väntas långlunch med ett par goda vänner från gymnasiet här i Växjö.

Ludwig har faktiskt varit himla trött och gnällig nu i eftermiddag så han har nog redan somnat för natten. Blir väl en lång natt...
Men igår hade vi en riktig toppendag! Dagen spenderades med Elin och Vera, och kvällen bestod av riktig fredagsmys. Sushi, choklad och Idol med min älskling, och vi lyxade till och med till det med varsin folköl. Woop!

  • 127 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229