Dagens kid

Äntligen fick jag tag på denna underbara kanintröjan från Mini Rodini. Den tog slut fort i Ludwigs storlek när den släpptes på första AW-droppet men nu hittade jag en tjej på fb som köpte fel storlek så jag kunde köpa hennes. Perfekt! Till detta har lillen body och leggings från PoP.

Igårkväll somnade Ludwig i perfekt tid så att jag och Macke hann se på Idol i sängen och poppa lite popcorn. Åh va mysigt det var, sen att Ludwig vaknade 2 ggr innan vi hann lägga oss är en annan femma. Han fick komma in och sova hos oss vid 22. Ludwig vaknar fortfarande ca 5-6 ggr per natt och snurrar på oss i sömnen men det känns som sagt inte lika tufft längre. Nappen gör det lättare och på dagarna är han nöjd så det finns liksom inte mycket att klaga på. Livet är gött.

Snart ska vi möta Elin och Vera och gå till Pingstkyrkan för lite babymusik. Jag ska se om jag hinner baka lite i eftermiddag med, är så sugen på cheesecake eller cupcakes. Klockan 16 har jag videokonferens med min handledare, ska bli skönt att stämma av ex-arbetet lite. Senare ikväll ska vi åka och hälsa på Ludwigs gammelgammelfarmor Inez, ska bli mysigt.

  • OOTD
  • 139 visningar

Gillar

Kommentarer

Sandrajenny
Sandrajenny,
Vilken sötis😍😍😍nouw.com/sandrajenny
marcusdotter
marcusdotter,
Han tackar och bockar 😍😄😙nouw.com/marcusdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229