Dagens kid

T-shirt från Newbie, byxor från Mini Rodini och nu när vi ska ut i morgonkylan så har vi en stickad tröja från Ralph Lauren och ett par mjuka skor från Wish. De kom igår och var på gränsen i storleken så vi får passa på att klämma på de i ett par veckor till.

Inatt vaknade lilleman en gång i timmen igen. Well, well.. Nu finns det i alla fall kaffe så jag är inte bitter. Han ville återigen bort till Macke vid något tillfälle inatt. Såg så roligt ut när han snurrade runt ett helt varv så han hamnade på andra sidan sängen och kunde borra in sig under sin pappas arm.

Nu ska vi på babymusik, heja heja! Det blev ingen öppen fsk igår för det var tillfälligt stängt. Så tokigt. Jag stod med skorna på när en tjej från min BVC-grupp smsade. Jag förde meddelandet vidare till min andra mammagrupp och hann rädda någon men det var ett par stackare som hunnit ta sig dit. Usch så drygt. Jag gick en promenad istället med min syster, tog en kaffe på mitt gamla jobb och sen följde jag med henne jag skulle träffat från min BVC-grupp. Hon satt med sin familj på stranden och där kom jag och slog mig ner hehe. Lilla Vera och Ludwig fick leka av sig i alla fall, även om Ludwig var mer intresserad av deras två franska bulldogar. Så söta!

Vera och hennes mamma ska följa med till babymusiken idag också, det gillar vi.

Macke kom och höll oss sällskap på stranden en stund efter jobbet. Resten av kvällen bestod av plugg, middag, Glassiären och Idol, toppenkväll!

  • 102 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229