Dagens kid

Byxor från Newbie matchas med ett av mina bästa fynd; vinröd farfarströja från Ullared. 29 ynka spänn!

Nu sitter man här igen. Torsdagmorgon och man förstår inte vart veckan tog vägen. Det är sån dunderstor skillnad på min mammaledighet innan och efter sommaren. Jag var helt nedslagen av sömnbrist, Ludwigs magsmärtor och förstoppning. Sen tyckte jag att det tog ca 6 månader att hantera alla känslor till sitt barn. När man får upp sitt barn på bröstet första gången så exploderar hjärtat av kärlek, och det tog en lång tid att vänja sig i hur man älskar denna personen så mycket. En riktig omställning helt enkelt. Vardagen var en bergochdalbana av hormon- och känslostormar och jag grät i princip varje dag.

Även om Ludwigs magont kan komma tillbaka ibland och göra mig maktlös igen så känns det ändå lättare än förut. Jag tror nedtrappningen av amningen och att jag fått tillbaka mensen gör att hormonerna inte är helt all over the place, och känslorna har vuxit fram och lagt sig på en mer stadig nivå. Jag går inte runt och är livrädd hela tiden över att förlora Ludwig utan vi umgås och hittar på roliga saker nästan varje dag. Dessutom är sömnen hyffsad, vi får fler "bra" nätter nu som man kan ta igen sig på. Vi har också massa nära och kära runt oss, både stora och små som vi kan leka med. Det värsta är ju att jag nu bara har knappt två månader kvar att njuta av denna härliga mammaledighet. Ska försöka njuta av varje sekund.

Igår hade vi veckans bästa dag. Vi var på babymusik med bästa gänget och jag träffade även ett par från vår gamla MVC-grupp där med. Plugget blev dock en smärre tragedi. Jag skrev nästan en sida som jag sen fick kasta för det var ju helt fel studie jag hade sammanställt. Men då drog jag istället till en kompis och blev bjuden på middag och vi delade på en flaska vin till Idol. Så himla himla trevligt.

  • OOTD
  • 121 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229