Dagens kid

Idag är vi budgetbebis; H&M från topp till tå. Men ändå så snyggt! Vi övar på "tack" och "varsågod", lämna och ta leksaker. Går super!

Alltså helt ärligt så har detta varit en tuff vecka. Det började med världens motovation men den har sakta tappats ur. Jag känner mig inte på topphumör och jag vet verkligen inte va det kan bero på. Kanske är det slitet med att vara hemma med Ludwig själv och samtidigt sätta sig och plugga flera timmar efter Macke är hemma. Kanske är det att jag får så lite tid med Macke numera. Men förhoppningsvis är det en fet jäkla PMS som ligger och kokar. Jag hoppas på det sistnämnda så denna deppperioden kan gå över snart. Hatar såna här dagar, men man ska väl ha lite av detta med I guess.

Det var tänkt att vi skulle till öppna fsk idag men helt ärligt känner jag mig inte i form till det. Ludwig hade en lite småjobbig natt med många uppvak och en timme vaken mellan 03:30-04:30. När han somnar en halvtimme innan klockan ringer... Blä! Macke tog dock sovmorgon, tack och lov, så vi gick upp när Ludwig vaknade vid kvart över sex. Jag hoppas verkligen jag kan åstadkomma lite ny energi idag, och vara fit for fight inför fredagen!

  • OOTD
  • 110 visningar
  • Nära Galgamarken-Trossö, Karlskrona

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
De där kinderna 😍😍 din son är för söt! 😊nouw.com/bolmgren
marcusdotter
marcusdotter,
Åh tack 😍 haha bvc tyckte dom fluffat på sig nu dom senaste veckorna så det stämmer nog 😂😘nouw.com/marcusdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229