Dagens kid

Tröja och leggings från Cubus.

Har haft mensvärk from hell inatt. Som att någon slår mig i magen med en påse stenar. Usch. Ludwig har sovit hyffsat. Vaknat 5 ggr men ändå kunnat somna om efter lite mat och vaggande så inga timlånga vakentider. Men själv kunde man inte sova bra alls av smärtan. Fick i mig en alvedon vid tretiden och en nyss så nu känns det bättre. Jag förstår nu vad alla säger om att mensen blir värre när den väl kommer.

Men inga sura miner för idag är det fredag! I helgen väntar torgfest och 18-årskalas för Mackes kusin. Dessutom ska jag hänga med min fina barndomsvän och en annan från Alvesta ikväll, och kanske rent utav gå på fest?? Vi var ju båda på mina föräldrars inflyttningsfest men ironiskt nog var det för mycket för oss. Dom dansade och spelade musik så man knappt kunde prata, och dessutom hade Macke så ont i ryggen så jag blev inte alls sugen på att dricka ifall vi hade behövt åka hem. Så vi bestämde oss för att ta några öl nu när han flyttat tillbaka till Karlskrona igen. Egentligen hade jag bara ställt mig in på middag ikväll men nu när grannkompisarna ska ha fest så får vi se hur det blir. Vi får se om den hemska mensvärken försvinner..

Jag har äntligen kommit igång med skrivandet på examensarbetet! Macke började sent idag igen så jag hann skriva en hel sida imorse, woho. Haha många bäckar små... Men första sidan är nog svårast att komma igång med (typ. eller nåt).

Nu ska vi se vad vi hittar på denna fina fredag! Önskar alla en trevlig helg 🌸

  • OOTD
  • 139 visningar

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Herregud så söt han är 😍🙌nouw.com/bolmgren
marcusdotter
marcusdotter,
Men åh han tackar så mycket 😍😍😙nouw.com/marcusdotter
Sandrajenny
Sandrajenny,
Älskar dom kläderna 😍🙌🏼nouw.com/sandrajenny
marcusdotter
marcusdotter,
TACK 😍😍 Me 2!! Synd bara att tröjan är SÅ liten i jämförelse med byxorna, fastän dom är samma storlek 😟 nouw.com/marcusdotter
marcusdotter
marcusdotter,
Men så är det kanske att ha en bebis som växer mer på bredden än längden 😂😂😂nouw.com/marcusdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229