Bitter

Idag har jag varit duktigt avis på alla som njutit av det fina vädret. Nåväl, man ska väl vara glad över att värmen äntligen nått landet. Ville SÅ gärna vara med babymusikgänget ute i Ramdala idag, killarna verkade ha det så härligt. Lite nöjd blev jag dock när Carina hade skickat med rabarber och morötter med dom hem. Men ÅH, nu längtar jag till helgen så man kan få njuta av solen. Macke ska kanske ha en grabbhelg i Kalmar hos hans kompis Thoret så i så fall blir det egentid för mig och lilleman (och vovven), yaaaay.

Nu ska den här spillevinken sova så jag och Macke kan avnjuta vår pulled pork. Satte köttbiten i ugnen innan jag gick till jobbet imorse så den har verkligen mumsat till sig över dagen.

  • 190 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

En kort natt

Trööött idag! Ludwig ville inte somna igår. Jag försökte amma om vartannat så han kunde ha mig som napp som vanligt men vid halv tre gav jag upp. Han bara tittar på mig helt klarvaken så jag försökte vagga han til sömns i bärselen. Macke höll mig sällskap då (även om det hade varit bättre om han sov) och Ludwig slocknade strax innan fyra. Hjäälp tänkte jag! För Ludwig tar aldrig sovmorgon.. Eller jo nästan idag. Tio i sju vaknade han och skulle ha mat och jag var så slut att jag somnade genom halva amningen. Men han sparkade liv i mig och skulle ha nästa bröst. Och sen skulle han upp och stoja. Fml. Jag fick i alla fall tre sammanhängande timmar så jag får väl vara tacksam för det. Och Macke tog Ludwig och fixade lite mackor till mig.

Nu sitter dom och leker och jag ska hiva kaffe i mängder. Och vi som skulle åka till citygross idag. Och fira valborg med Kalmarbesök. Nåja, tur att man inte behöver så mycket sömn som småbarnsförälder..

  • Bebisen
  • 174 visningar
  • Nära Galgamarken-Trossö, Karlskrona

Gillar

Kommentarer