Bitch better have my money

Igår var en riktig skitdag. Gjorde absolut inget produktivt. Låg i sängen och mådde hur illa som helst, fem kramkalas med toan hann jag med på förmiddagen. Sen lyckades jag sova bort några timmar på den skitdagen. Usch, jag skäms lite när jag blir så lamslagen så man bara slösar en hel ledig dag på ingenting. Och när jag knappt kan ta hand om Zelda... Blev en fjuttig kortpromenad igår. Stackars ostimulerade hund. Men jag ska väl tacka gudarna för att jag inte jobbade.

Nya tag idag! Ska mjuka upp morgonen lite sakta med dusch och långpromenad till hundgården. Och vänta på superpaketet från Bjällra of Sweden, gaaaah va jag längtar! I söndags varvade vi ner med gravid vecka för vecka som vanligt, vi körde ett marathon med Sindys graviditet och kom fram till avsnittet där hon visar sin jättefina multibag (åkpåse, babynest och bärselsskydd) från Bjällra of Sweden. Dog lite när jag såg det och började direkt fumla med mobilen och skulle kolla upp pris. "Jag fixar det", säger sambon från andra sidan soffan. Behövde inte säga ett knyst om att jag ville ha den och där satt han redan och googlade upp den. Vi hittar de i olika färger och tycker båda att den verkar supermysig. Ooops, säger han lite senare och så har han klickat hem en! Så störd, and I löööv it!

Han har verkligen fått dille på att fixa inför bebisens ankomst nu, är ju drygt fyra månader kvar menmen! I den uppdaterade gravidappen så kan man fylla i vad man har köpt och förberett och på så sätt uppnå en viss procent av hur långt man kommit i förberedelserna. Detta är M's nya besatthett. I två dagar han vi städat ut det blivande barnrummet på hans villkor för att vi ska kunna få plats med våra kommande inköp. Men äntligen är vi så gott som klara! Vi har kört in vår nyinköpta vagn med bilskydd där så länge och även fått upp ett skötbord. Och vi har skrivit en lååång inköpslista som vi ska försöka avverka i veckan så M får nöjet att pricka av sina delmoment. Jag trodde aldrig att han skulle vara den som såg till att jag införskaffar mig maxibindor ++ till avslaget eller en bröstvårtskräm men tji fick jag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229