Bebisdagar

Idag har vi myst med ett par andra bebisar, söta lilla Viggo och Isabella! Först gick vi en promenad på en timme och sen satt vi på tre G i ytterligare drygt en timme. Och Ludwig skötte sig exemplariskt. Det skiljer nästan tre månader mellan den minsta och Ludwig så han behöver verkligen mer stimulans än dessa. Men det gick jättebra! Nu när vi har sittdelen så kan man verkligen gå runt utan problem och på fiket satt han och tittade på bebisarna. Sen slocknade han lagom till vi skulle hem och sov nästan hela promenaden tillbaka. Nu sover lillkillen igen i min famn och jag ligger bara och njuter och inväntar Macke som kommer dyka upp om någon halvtimme.

Igår blev det ännu mer bebisgos! Vi var och hälsade på Mackes bästa väns lilla sötnos, bara en vecka gammal. Det är egentligen galet hur dom har lyckats pricka in bebisar så tätt. Mellan Macke och hans kompis Wictor skiljer det nästan 5 månader, och bara någon vecka mindre skiljer det mellan deras egna barn. Så kul!
Ludwig var väl inte på toppenhumör just då för vi hade fått väcka honom när vi skulle åka. Så han var lite småtjurig hela besöket, men när vi skulle åka och lilla Stella vaknade så blev han jäklar tyst. Han såg helt amazed ut och vi gissar på att det var kärlek vid första ögonkastet. Så fina!

  • Bebisen
  • 173 visningar
  • Nära Trossö, Galgamarken-Trossö, Karlskrona

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229