Barnlösa

Godmorgon från ett barnfritt hus! Ludwig är i sommarstugan och spenderar lite kvalitetstid med min mormor, mamma, pappa och lillebror. Många som ägnar sig åt honom och han är nöjdare än nöjd. Jag har försökt ringa han på facetime flera gånger och velat prata men han har ALDRIG tid med varken mig eller Macke. Inte ett pip om att han saknar oss eller vill hem nu efter två nätter heller för den delen. Jag är jätteglad att han är så trygg i sig själv men kom igen... liiiite kan han väl sakna oss? Jag saknar ihjäl mig efter honom i alla fall även om det är skönt att få vila, få undan all tvätt och bara vara.

Det absolut bästa nu när man är höggravid och inte har Ludwig här är att jag kan få sova när som helst på dygnet. Jag sover skit (som säkert många andra som är gravida i sista månaden) och då är det riktigt skönt att faktiskt kunna gå upp när bebis håller låda i magen och sammandragningarna väcker mig, för att sedan kunna sova när helst det passar mig. Det är typ största friheten jag saknar. Dock så sover Ludde på luncherna fortfarande så på helgerna när jag inte jobbar brukar jag alltid ta mig en lur ändå.

En annan härlig grej är att man kan komma hem och slänga sig i soffan och sträckkolla serier DIREKT efter jobbet. Ja, hundpromenix först men sen kan man bara ligga där och lata sig hur länge som helst. Dock blir det ju långtråkigt efter ett tag, men men. Ikväll ska kanske jag och Macke passa på att gå ut och äta när vi väl har lite egentid. Sen ska vi se om jag ska åka och hämta Ludde imorgon eller om jag åker dit på fredag istället. Jag hade velat åka dit redan imorgon men då jag jobbar på fredag så är det väl kanske inte så värt det. Åker såklart om han vill hem men verkar inte som en så stor risk än så länge. Men det börjar bli riktigt tufft för mammahjärtat även om jag vet att han har det så bra.

Sista Luddemyset innan han åkte, åh vad jag saknar min skrutt 💕

  • 150 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Kalas nr 1, check

Vilken bra dag det blev igår! Leklandet med kompisarna blev riktigt lyckat, och Ludwig fick fullt med presenter och tårta (till oss vuxna hehe). Vi stannade till strax innan stängning med Vigo och hans föräldrar. Ludwig var riktigt trött på vägen hem men fick ny energi när mormor, morfar och morbror Elliot kom förbi med presenter. Lagom till Ludwig skulle sova så skulle mina föräldrar gå ut och äta, så jag smög iväg med dom och blev bjuden på en bit mat jag med.

Nu har vi fått en god natts sömn så vi orkar fixa det sista inför andra kalaset. Ska bli så kul att se alla komma och uppvakta vår älsklingskille, tänk att alla kommer för hans skull!

  • 133 visningar

Gillar

Kommentarer