Att resa med familj

Alltså så mysigt med regnet utanför! Att vi tog sovmorgon till halv sex med gjorde inte saken värre. Perfekt tid för Ludwig att ta sin sista nattslurk på. Jag får sovmorgon och lillen brukar då kunna ligga och dra sig i en timme istället för att vakna runt 06. Samt att jag hinner med en kaffe med Macke innan han går till jobbet. Tyckte så synd om honom när jag satt och mös under en filt när han skulle ut i regnet. Jag trivdes som fisken i vattnet vill jag lova.

För en gång skull så har jag börjat titta in veckans blogg här på nouw. Jag tycker alltid det har varit 18åriga tjejer som inte riktar in sig på något annat än skönhet men denna veckan är det en PR-mamma som faktiskt skriver om hur tufft mammalivet kan vara ibland, och hur rosamolnfluffigt det känns att hitta en balans mellan att jobba och vara mamma. Älskar att läsa såna bloggar, så grymma powermammor! I början av veckan skrev hon ett inlägg om hur hon investerade sina pengar i resor/upplevelser. Verkligen inspirerande då det är typ mitt life goal. Att få åka och upptäcka världen med min familj. Om det så är småutflykter runt om i Sverige eller kryssningar i Medelhavet eller jorden runt-resor så är det sånt jag vill lägga pengarna på från och med nu. Jag är verkligen så glad att jag växt upp i en familj som rest mycket, när jag var yngre var jag trög och bortskämd och trodde det var något alla familjer gjorde. Det var först när jag träffade Macke som gjorde att jag kom ner på jorden lite, för man kan ju inte åka ut på resor hela tiden. Vi fick mötas på mitten lite och åkte utomlands vartannat år, för vi pratade ofta om att det skulle ge mycket mer att spara till framtiden när vi har en familj att åka med. Och nu när vi äntligen har det så planerar och sparar vi och drömmer oss bort vart vi ska åka. Det är det vi tycker om att lägga pengar på framför onödiga prylar och snabbmat t.ex. Vi vill verkligen visa Ludwig allt! Vi tyckte att första året är kanske lite onödigt att spendera massa pengar på men då har vi istället åkt runt en hel del i Sverige. Jag älskar verkligen hur man åker till nya ställen "för första gången" med honom. Precis så har det känts med Macke men nu får även han ta med sitt barn på små utflykter.

Nu lär det väl inte bli fullspäckat med resor innan vi skaffat hus men lite hinner vi nog med. Vi (mest jag) är inte någon som vill sitta på soffan medans min son växer upp utan jag vill UT. Ut och visa honom världen!Men sen har jag nog en släng av ADHD med kanske... Här näst har vi en helg i Polen inplanerat och sen skidsemester (pulka för Ludwig) i Åre i jul. Vi har precis börjat prata om vart vi ska åka nästa år, på Luddes första riktiga resa om vi lyckas tajma in det med förskolestart och nya jobb. Vi får väl se, just nu räcker det gott och väl med att drömma.

  • 140 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229