Älskade långhelg

Då var det måndag igen och en välbehövd långhelg är över. Tanken var att vi skulle åka iväg på en weekendresa någonstans, Milano hade vi tittat ut som lät perfekt. Men då lägnenhetsvisningarna inföll denna helg så blev det helt enkelt för mycket kaos. Dessutom behöver vi spara pengar till en Teneriffaresa om några veckor, så det passade bra att vi stannade hemma i Sverige. Lite miljöombyte blev det dock.

Jag åkte till Växjö i onsdagskväll, Macke stannade och jobbade och städade det sista på torsdagen och kom sedan upp så vi hann gå på stan och sedan bli bjudna på sushi av mamma på kvällen. Jag hann även träffa en saknad barndomskompis senare på kvällen. På fredagen drog vi mot Göteborg med ett fikastopp i Ljungby hos Jennifer (vår gamla roomie från Kalmar) och hennes Jimmy. Ludde älskade bullarna som Jennifer bakat, och det gjorde denna mamsen med! Väl framme i Götet så övervägde vi in i det sista om vi skulle ta Universeum eller Liseberg. Tur vi valde Universeum! Efter några fartfyllda timmar där inne så spöregnade det när vi kom ut. Vi tog första bästa restaurang och kurade upp oss i filtar under uteserveringens parasoll. Så mysigt!

Sen styrde vi hem mot sommarstugan i Mellbystrand där Ludwig däckade till slut och gav oss dessutom sovmorgon dagen efter. Även denna dagen bjöd på shopping (Macke hängde på med god min, IGEN). Tidigt på söndagen åkte vi hem då Macke skulle jobba på förskolan. Jag och Ludde åkte sen ut till skogen och hittade FULLT med Karl-johan. Dagen avslutades med faniljemiddag hos Mackes mamma och det blev trots allt en riktigt lyckad helg.

  • 126 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229