Allmänt gnäll

Utbredd i soffan efter en mammakväll på Parken med god mat. Himla trevligt! Macke har åkt till sin lillebror så jag och Zelda ligger och gosar och mumsar choklad (eller ja, bara JAG såklart).

Livet är en berg- och dalbana just nu. Jag är helt hundra på att det här kan bli vår mest stressande jul men ändå bland den bästa. Flytten till huset är ju det som tar mest fokus nu och jag har bett om maxade jobbtider nu innan så jag kan få en långhelg ledigt under alla bankmöten och flyttlass som ska bli av i mitten av december. På tre veckor nu är jag ledig två ynka dagar, men det kommer bli värt det.

Igår var jag dessutom i Kalmar igen hos gynkliniken. Allt såg bra ut och egentligen skulle vi börja med fler sprutor nu igen, men det blir nog inte av nu när julen och flytten väl närmar sig. Jag vill inget hellre än att försöka men det blir enkelt för mycket, så nu blir det juluppehåll för vår del. Det som stressar mig mest är att behöva involvera min familj under jul med dessa hormonbehandlingar. Tyvärr känner jag inte att jag har deras stöd, och det är nog egentligen av välmening då dom bara vill att jag ska må bra, slippa stressa och bara slappna av kring jul. Men det gör lite ont att känna att man inte har deras fulla stöd. Även fast det är min och Mackes resa önskar jag ibland att jag kunde ringa min mamma och berätta hur tufft detta är och få höra kanske; "detta fixar du, vi finns här"...

Men det absolut viktigaste är såklart Mackes stöd i detta. Jag hade gett upp för så länge sen om det inte var han som stod bredvid och peppade mig. Ibland glömmer jag hur lyckligt lottad man är med någon som lyfter en på det sättet.

Mina bebisar! Vi har äntligen löst hundvakt till jul med, ett problem löst i alla fall. Zelda får det som vanligt bästa omhändertagandet av Mackes kusiner, våra klippor!

  • 252 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229