All u need is friends... and dogs

Godkväll! Ännu en vecka är snart förbi och denna helgen har varit välbehövlig. Ingen stress alls och många goda vänners sällskap, dessutom väntar en myskväll med mina killar. Langos och lördagsgodis väntar näst, och sen försöka få lite kvalitetstid med Macke när Ludwig somnat.

Känns som livet står lite på paus just nu, en del planer för 2019 börjar ta form men det är mycket som ska klaffa. Återstår att se men vi hoppas att det kan bli så fantastiskt som vi siktar på.

  • 145 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Update: amning

Jag tänkte uppdatera lite om hur vår amning ser ut här hemma nu. För bara någon månad sen så hade jag nämligen lite smått panik hur det ska gå när jag börjar praktisera då jag ammade 1-2 ggr mellan varje mål mat, samt var eller varannan timme på natten. Dock började jag känna av en ordentlig minskning i produktionen så jag tog min chans att glesa ut amningen.

Så jag bara trappade ner. Drog ner det till 1-2 gånger om dagen plus ett par nattamningar på nästan direkten. Jag förväntade mig ett himla tufft jobb med hemsk mjölkstockning men jag blev förvånad över hur smidigt det gick. Jag tror jag hittade precis rätt tidpunkt att dra ner på amningen.

Idag nattammar jag endast i princip, och det funkar jättebra så det kommer jag fortsätta med så länge det bara går. Återigen är jag tacksam över hur galant det har gått att amma mitt första barn, det är inget jag tar för givet.

  • 145 visningar
  • Nära Galgamarken-Trossö, Karlskrona

Gillar

Kommentarer