48h-regeln, love it!

Vädret denna vecka alltså, vill typ gråta av lycka! Igårförmiddag var vi i trädgården och fixade lite; Ludwig lekte och vattnade rabatten medans jag trimmade häcken och rensade den på ogräs. På eftermiddagen så kom först min pappa över på besök och sen plockade vi upp Elias som stannade på middag när vi ändå skulle handla lite.

Denna dagen har varit rätt lugn, vi har varit ute mycket och till en början tyckte Ludwig det var riktigt kul att hjälpa mig i trädgården men efter ett tag blev det tråkigt. Vi hade till och med en smärre dispyt han och jag då han till slut visar sitt missnöje med att välta ut all min jord precis överallt... Men tji fick jag som inte lyssnar på honom när han säger att han inte vill längre. Så efter en längre diskussion har jag nu tänkt ta honom på en tur till lekparken igen innan vi ska sätta igång med maten. Dessa dagarna har gått oerhört smärtfritt annars och vi har haft som en minisemester jag och Ludwig, älskar faktiskt denna 48h-regel efter magsjukan. Men jag sover verkligen inte bra utan Macke så han är mer än välkommen hem, vi saknar honom så.

Idag tänkte jag friskförklara Ludwig, dock inväntar vi hans nummer två för att avgöra det hela.. Men han rensades väl ur rätt rejält så verkar ta ett tag innan magen kommer igång igen. Han är så otroligt pigg och åt mer än mig igår, så det känns nästan löjligt att vara hemma med en sån pigg unge. Men jag vill inte sätta honom på fsk för tidigt, och särskilt inte nu när vi har stora planer för helgen. Vi har nämligen hyrt stuga och ska spendera helgen på Astrids Lindgrens värld tillsammans med ett par kompisar och deras barn. Snacka om att vi är taggade (men samtidigt väldigt glada att vi la till avbeställningsskydd) så nu håller vi tummarna att vi alla är tipptopp tills dess.

  • 139 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229