3 days to go

Måndagmorgon och jag är så taggad på denna veckan! Kanske för att jag bara jobbar tre ynka dagar innan långsemestern. Bara några dagar till vi ligger och glassar på Teneriffa, woop woop.

Först ut idag blir ett kampanjbyte, så kul. Detta blir ju mitt andra kampanjbyte men egentligen första som jag förberett själv från grunden. Hoppas verkligen inte jag missat att beställa massa varor eller att skyltningen saknas, men det ska nog inte vara någon fara. Älskar omskyltning, fastän det är stressigare än man tror. I alla fall skönt att starta dagen tidigt emellanåt, särskilt när man får sluta 16:00 med som normalt folk.

Igår roade mig jag och Ludde på egen hand när Macke låg bakis. Vi åkte och handlade på City gross, vi hälsade på gamla Inez och på eftermiddagen besökte vi de där gårdarna i Ronneby/Johannishus. Det var sjukt mycket getingar kring marknaden så tyvärr blev det inte många inköp, men det fanns gott om djur som en nöjd Ludwig fick lova att klappa och hälsa på. En mysig söndag, bara han och jag. Och snart ska vi få tre veckor tillsammans, guuud va underbart!

  • 112 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229