25-årsfirande

Igår var ingen vanlig dag för det var min älsklings födelsedag, hurra hurra HURRAA!

Nu är han hela 25 år fyllda den där mannen i mitt liv. Sjukt! Jag har haft ångest minst sagt över denna dagen då jag inte vetat vad jag skulle ge honom. Vanligtvis brukar jag gå upp vid femtiden på morgonen och baka tårta och laga frukost i sängen till Macke. Det är inte lika lätt nu med en bebis som vill upp och underhållas vid samma tid. Så jag har mått lite dåligt över att jag inte kunnat uppvakta honom på samma sätt i år.

Men det blev inga bittra miner när jag fuskade och bjöd ut honom på hotellfrukost på Scandic. Sen köpte vi med oss tårtor på vägen hem på Tre G. Jag hade sån tur som fick tag i konditorn 10 minuter innan han gick hem. Så då var tårtor fixat till kalaset. Hela Mackes släkt kom som vanligt och även min familj. Det blir alltid ont om sittplatser nu när vi är ca 25 personer. Men det gick bra ändå. Ludwig håller folk på benen minsann.

Macke fick massa fina presenter, mest öl och ölglas. Bästa presenten var nog en fläkt som körs för fullt här hemma nu.
Jag och Mackes mamma gav honom en tredagarsutflykt till Öland eller Göteborg (Macke får bestämma), där vi ska ha lite semester. Macke står för val av aktiviteter och en kväll ska jag få bjuda ut honom på middag, så därför har vi tur som har farmor med oss till Ludwig. Detta blev även en present som hörde ihop med Mackes bror Antons, då han är den som blir hundvakt när vi åker iväg.

Jag hoppas Macke haft en trevlig 25-årsdag och att han sluppit åldersnojan. Han har i alla fall en familj och släkt som älskar honom, han är verkligen nr 1 i våra liv!

  • 243 visningar

Gillar

Kommentarer

Sandrajenny
Sandrajenny,
oj lvar lik Ludde på den bilden! 😍nouw.com/sandrajenny
marcusdotter
marcusdotter,
Haha ååh tycker du? 😍nouw.com/marcusdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229