2 eller 3, eller kanske 4?

Velade ett tag om jag skulle ta ut och låta extrahålet jag tog på förra veckans utbildning växa igen eller inte, men det får stanna och läka i alla fall. Är inte behov av ett extra men inte så att jag dör av att ha det heller. Får väl bli en kompensation för tungpiercingen som jag precis plockat ut och låtit växa ihop, saknar den redan! Känns tomt i munnen och hela tiden som något saknas, men det känns inte som något jag vill ha som tvåbarnsmorsa och nu när man börjar bli gammal tant (typ). Efter jul fyller jag 27 år och det är min ultimata scary age... Fråga Macke, jag som nojat lagom mycket när han fyllde. Och om några veckor blir han 28, jösses. Men nej, min åldersnoja har faktiskt försvunnit helt i år. Barn nr 2 är på ingång, vi har en stabil inkomst och vi bor i vårt drömhus. Detta var mina stora drömmar att ha uppfyllt när jag var 30, och jag tror faktiskt inte jag kunde ha önskat mig mycket mer. Kanske vara gift möjligtvis, men vi sparar och ser fram emot vårt bröllop och ja, det kommer nog ske innan vi fyller 30 år. Det ska bli spännande att se vilka drömmar man sätter upp efter man fyllt 30 år, men jag har redan börjat klura på nya mål. Snart är dock mitt liv komplett lagom till bebisens ankomst, så man får nog lära sig leva i nuet också.

  • 141 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Veckans bästa dag

Alltså, FATTA vilket härligt väder vi haft idag!? Vi har gått runt utan jacka och Ludwig har knappt haft mössa på sig. Och vi har knappt tillbringat en minut här inne, svårt att hålla sig borta från vårsolen.

Vi åkte ut till Bastasjön och tillbringade förmiddagen med mormor och morfar, därefter grillade vi korv till lunch. Så mycket lycka att mysa ute i skogen med både mina föräldrar och min egna lilla familj, jippi! På vägen hem åkte jag och Ludwig till Skopunkten där vi mötte upp Elias, Rebecka och Anton och köpte nya fräscha vårskor till hela familjen. Efter det väntade promenad genom stan, lunch på City grill och sedan en fika med saknade Ida och hennes Alex. Nu ikväll kom Elias över på middag och vi kunde även klämma ut den sista solen på balkongen.

Dagar som denna alltså, flawless.

  • 406 visningar

Gillar

Kommentarer