Nu kan man väl säga att jag är med i spanska samhället ... nu när jag fått hem mitt gröna nie-kort och har seguridad social nummer, eller hur?

Jag fick vänta ca 5 minuter hos polisen ... gick förbi 50 st. andra som stod i kö, he he ... men kollegan som faktiskt inte ska jobba som DJ lärare som jag trodde utan något helt annat ... det gick sämre för honom eftersom hans papper inte var klara ... snäll som jag är satt jag ändå och väntade på honom i ca 1,5 timmar. Till slut knackade polisen som vi hade igår på glasrutan där vi satt och han fick komma in ca 10 nummer tidigare ... snällt av farbror polisen, va?

Efter det promenerade vi ner mot strandpromenaden, tittade lite på surfare ... och det blåste som in i bomben där nere ... hujedamig!

Vidare skyndade vi oss till Seguridad social ... fyllde i våra "nya" personnummer och vips hade vi de social nummer också.

Hungriga var vi och Karl visade mig något "hälsoställe" jag aldrig varit på ...

Åt jättegod kycklingrätt ... gjorde susen i kistan!

Tog bussen till skolan och sa hej till Big Boss ... det renoveras för fullt där nu, kommer bli jättefint!

Vidare gick jag ... och tänkte nästan sätta mig och gunga en stund ... men hoppade över det ... redan så gungig i kroppen av allt, så lika bra att låta bli.

Nu ett kort stopp på Centro Plaza innan jag går hem och fortsätter jobba med att bygga ihop dagslektioner för gruppen.

Ses!

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

Antonia
,
Grattis! Nu är du officiellt invandrare i Spanien! divage.wordpress.com
Ami
,
Grattis! Skönt att det är fixat nu 😊rendahlispanien.wordpress.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229