... Drömmar ... jag minns en dröm! Och ingen otäck sådan ... känns som om de börjar försvinna och jag minns de roliga mer än tidigare ... måste vara ett positivt tecken, eller hur? Inatt hade jag tre miniminiminimänniskor i min kropp, som sprang runt och arbetade så svettet lackade på dem. Inte vilka minimänniskor som helst, utan det var The Bodyguard som var klonad till tre stycken.

En hade en slägga, eller något verktyg av något slag ...

... den andra hade en håv ...

... och den tredje hade en gloria ...

Där sprang de runt, släggmannen slog sönder saker i min kropp och stoppade "dåliga" matbitar som kom ner i magsäcken ... håvmannen rensade alla sönderslagna bitar, silade bort det "dåliga" och kastade bort det ... gloriamannen vet jag inte riktigt vad han gjorde, uppmuntrade de andra att jobba vidare och berömde typ ... Alla var glada och verkade trivas med vad de gjorde. Själv satt jag med självaste The Bodyguard och åt och pratade ... Vaknade ur drömmen gjorde jag när jag själv upptäckte att jag hade en stor Bodyguard vid min sida och tre minibodyguards i min kropp ... gissa om jag skrattade halvt sömndrucken innan jag somnade om och tänkte: Va fan var det där? Börjar jag bli kokobanana?

Nu på väg till arbete, ryggen känns en aning bättre, än så länge ... kan röra mig lite mer iallafall utan att det gör apont ... men som sagt: Man ska inte ropa hej ....

God morgon!

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229