Nu har jag träffat lilla Junior, eller lilla och lilla, en ganska stabil krake, och ett energiknippe. Vilken fart på honom när han fick springa lös i vår park, full rulle på honom när han lekte runt med en annan hund. Mötet började med stor glädje mellan mig och honom, han blev sjövild när han såg mig, helt galet lycklig blev han

Så nu väntar vi bara in The Bodyguard så han också får möta honom. Där efter tar vi ett beslut. Det behövs en del träning med att gå fint och lugnt i koppel, inkallning osv.

Junior är en väldigt fin och frisk hund, har den perfekta schnauser hållningen och fin i päls. Ser graciös ut när han står rak i ryggen och bakbenen bakåt, precis som man ser på utställningar.

Nu håller jag tummen att Daniel också fastnar för vovven. Trots att det krävs en del träning i koppel, lugn bland människor och inte skälla på andra hundar. Han skäller bara när han är i koppel, annars tyst som en mus, och väldigt vänlig mot andra hundar och folk. En finfin hund.

Han har alla vaccinationer, chipad och har pass. Och honom får vi gratis!

Gillar

Kommentarer

annettejuhlin
,
Men så fin! Har missat att ni eventuellt skall skaffa hund, så jag måste ju scrolla ned och leta efter inlägget om det 😊 Varför skänker man bort en hund, som dessutom är chippad och har stamtavla?? Låter som en liten piggelin, men du verkar också ha mycket energi, så ni skulle säkert bli ett perfekt team 😊justnujusthar.wordpress.com
ogamotoga
ogamotoga,
Ägaren har inte tid med honom och han behöver mycket uppmärksamhet. Och vi är vän med hennes ex-man.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229