... eller kanske inte, men gömma mig i en grotta eller något.

06.30 körde väckarklockan igång, redan där ville jag dö.

Vid 07.40 hamnade jag här, och ni som följt mig vet vart det är ...

... hopp in i en buss ...

... fridfullt var det tills vi kom till Elviria någonstans ... hej hopp vilket liv det blev! En tjej hoppade in ... blickar bak mot mig ... kommer mot mig. Där började dramatiken! Visade sig att tjejen som satt precis bakom mig hade gjort något otroligt dumt. Det skreks och svordomar ploppade ut, om ni hört spanjorskor förbannade och vet hur det kan låta, ja, då vet ni ... ni andra som inte vet, ni kan kanske googla fram videoklipp. Alla i bussen vänder sig om och stirrar på mig och de två som var i tätt på slagsmål. Sen hoppade den ena till ett annat säte ... då började det snyftas och gråtas hit och dit. Till slut gick tjejen bakom mig och satte sig bredvid den andra ... då började det stortjutas ordentligt. Tack och lov hoppade de av någonstans runt Calahonda, då var det fnitter och småskratt mellan de två. Om de var nyktra? Njäää, men de blev vänner igen, och det är ju positivt. Klockan var runt 08.20 när detta hände.

Men vart hamnade jag? Jo, här ... i Fuengirola, och vad jag skulle så tidigt på morgonen?

... det var att gå på en intervju ... ... som jag förmodligen tjabblat till rejält! Fiii fan, den värsta jag varit med om i hela mitt liv!!! Tror jag blev rökt på de första 10 minuterna av 50 minuter. Och nu såg jag att jag skulle lämnat in mitt gästklistermärke innan jag gick, vilket jag fortfarande har kvar. Smart av mig när jag var på ett larmföretag!

Jag var såååå nervös att mina händer var som superlim. På råga av allt gick jag totalt vilse i Fuengirola när jag skulle gå till bussen igen, så gps:n på mobilen fick komma fram . Där av inte en bild från den stan idag ... förutom denna när jag började känna igen mig.

Tur med bussen hade jag iallafall! Väntan i knappt 10 minuter + att det var snabbussen till Marbella.

Kissnödig av dåliga nerver sprang jag in till mitt trygga gamla stan ...

... in på första bästa toalett för att tömma nervblåsan, så jepp nu sitter jag här ett tag och försöker lugna nerver innan bussen hem till Puerto Banus går.

Sa snabbt till The bodyguard i telefon att jag nog får satsa helhjärtat på mitt skriveri  för Momondo .

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

ogamotoga
ogamotoga,
Det var så man satt och skämdes och kände sig skyldig själv, hujeda mig! :-O
sol och salta vindar
,
❤ Läskigt värre när man blir nervös men det gick säkert bra ❤jobbintervju är en riktig utmaning - känner igen det där med att gå vilse efter en sådan händelse mimmia.wordpress.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229