... vakna till, hu! Det enda positiva är att det är ändå fortfarande ganska ljust ute vid 06.45 ... ljusare än när jag släckte lampan, då var det kolsvart. Jag är en sådan som inte kan sova med gardiner eller persienner fördragna för fönster (inte i Sverige iallafall), har väldigt svårt att vakna på morgonen då ... vill vakna med att ljuset kommer fram. Är det då dessutom den mörkaste tiden under vintern, så blir det ännu värre ... om jag inte har en lampa tänd med svagt sken under natten, och det har inte med mörkräddhet att göra . Det är för att kunna vakna.

För att pigga upp mig själv blickar vi tillbaka några dagar och veckor, när solen sken och värmen fanns ...

Vi kan blicka tillbaka ända till för ett år sedan också ... här är vi, på väg med cykeltaxi ... vanlig taxi kunde inte köra ända fram till strandrestaurangen vi skulle till, så de erbjöd denna skjuts (minns inte om vi betalade, eller om det var gratis ... tror det var gratis.), för det var så långt att gå på "bryggan".

Godmorgon!

ögaMotÖga

Gillar

Kommentarer

ogamotoga
ogamotoga,
Men vad konstigt att jag försvinner för dig . Visst är det höstligt ute nu, jag ser inte att det kan bli sommar igen
Nicki 007
,
Vet inte om det är min dator eller WordPress.. det är fler än dig som försvinner .. hade ett stort fel på datorn nu i 2 dagar men flelet försavann när windows uppdaterades.. Håller med dig det känns väldigt mycket höst var kolsvart klockan 10 igår kväll och idag vräker regnet ner usch.. Kram!!nicki007.wordpress.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229