... den har varit orolig och jag har vaknat en gång i timmen. Varje gång lika fövirrad och visste inte riktigt vart jag var. Spanien eller Sverige? Att vakna och känna att något fattas, som exempel; Solen utanför fönstret och vy över havet som glittrar. Ja, ja ... nästa gång jag åker ner stannar jag minst 3 veckor ... Förhoppningsvis i Maj då en god gammal vän från Helsingborg kommer ner .

Ni som följt min blogg  vet ju att jag egentligen skulle åkt hem i Söndags, men då kom strejken i Frankrike och ställde till för mig och vad jag läste, ca 10 000 passagerare på Malaga flygplats. Ombokningar med mellanlandningar i London, Frankfurt, Bryssel och Oslo ... eller få pengar tillbaka. Jag valde pengar tillbaka, då jag inte visste vilken dag ... hörde folk som valde ombokning och det var måndag, tisdag och onsdag de fick dem på.

Så nu har det gått två veckor sedan jag arbetade, istället som planerat en vecka. Fast skit i det ... vad ska man göra liksom?

Trots min förvirrade natt så var det ändå skönt att stiga upp kl. 08.00 och se att solen är på väg upp, även om det är kallt ute.

#blogg100

26/100

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

ogamotoga
ogamotoga,
Det är jag ... fast på jobbet just nu Köpenhamn. :-O
Antonia
,
Gott. Det är nästan Sverige. Och solen skiner som bara det, men jag stannar inne ändå. divage.wordpress.com
IP: 82.99.3.229