Som ni redan vet så hade jag en date med bloggerskan Maria och hennes dotter igår inne i Marbella. De var så snälla att de köpt lunch till oss, så vi placerade oss på en bänk, åt och pratade om ditt och datt. Sen gick vi till Mantra lounge bar och pratade vidare ...

... vidare körde de mig hem till "bonnahålan" ... satte oss ett litet tag på Studio 68 innan det blev dags för dem att åka hem till sig. Super duper trevligt, och härliga människor.

Innan jag träffade dem var det en bussresa för mig, och galet mycket folk var det, överallt. Länge sedan jag såg så mycket folk här i Marbella ... men det är väl tid nu att folk tar sig hit.

Jag satt ett litet tag på La Catalina medans jag väntade på att Maria skulle finna rätt och parkera bilen ... och se, hunden är fortfarande kvar på stället ... vet inte om ni minns, men han har fått vara med på bloggen förr också ... första gången nåste ha varit 3-4 år sedan.

... och jag blev bjuden på lite rödbetstapas av ägaren Gratis mat gillas ... speciellt när det är gott ....

Strålande väder idag, raka motsatsen än vad som visats i väderrapporter. Fåglarna kvittrar och papegojorna väsnas bland palmbladen, synd att de är så svåra att fotografera.

Kanske det blir en liten promenad.

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

Ami
,
Förstår att det blev en trevlig träff 😊 Och den där tapasen såg riktigt god ut!rendahlispanien.wordpress.com
ogamotoga
ogamotoga,
Nu är jag duktig som har haklapp.
IP: 82.99.3.229