Ja, är Junior vildkatternas skräck tro? Eller kan det vara tvärtom?
Om man ser på Junior, hur cool han än är i sin scarfs ...

... så är det tvärtom. Han vill nog vara katternas skräck, eller bara leka, men det går inte så bra med det.

Många vildkatter håller till bakom några restauranger för de matas och får vatten där bak. De har även fått ett eget kryp-in om det skulle behövas 😊

Hörde en historia som hände i lördags, här ska ni få höra:

"Vi gick en lång promenad och Junior var jätteduktig på att gå utan koppel.
Vi kom till "kattstället", det var många katter. Junior rusade fram, alla katter sprang iväg åt sina håll, utom en ... den minsta. Den reste ragg/kutrygg och väste.
Junior tvärnitade och skrek som en stucken gris!!! Kutade hem, utan att vänta på mig! Där satt han utanför grinden och väntade och ville hem till trygga vrån."

Ungefär så var historien. Och jag vet ... det lilla svarta monstret som tror han är världsbäst ibland är verkligen en fegskit innerst inne. När han blir rädd eller kommer i underläge av som nu katter eller kan också hända med vissa hundar, då skriker han ... han skriker verkligen gällt, högt som en griskulting ... som om han blir slagen, biten, riven eller annat hemskt, trots att ingen rört honom, stackare ... inte lätt att vara en minischnauzer ibland. Man får nästan tinitus. 😂😂😂

I söndags när vi passerade katterna sprang alla katter iväg, utom den lilla tuffingen.
Den sköt rygg och Junior skreeek 😂!!! Men denna gång kunde han inte springa hem, då han var kopplad ...

Folk som tror han är helt galen med sina vildsvinsljud och andra konstiga ljud, plus bufflighet, behöver inte vara oroliga. Även om han någon gång skrämmer slag på andra småhundar så märker både folk och hundar ganska snart att ... okej, den där är inte så farlig som han vill vara, lätt att sätta på plats 😂.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229