... på sjukstugan igår kväll? Jo, en av mina bästa vänner ... "duttis"! Han blev totalt utsliten igår och höll på att ramla i bitar, gummit har lossnat till 75% ... känns väldigt konstigt att han inte är med mig idag. Det enda jag kan säga är ... "Krya på dig, Duttis. Hoppas jag har limmat ihop dig bra".

Något annat är mycket positivt för mig är att, jag kom helt plötsligt i tanken om igår när jag arbetade, att seperationsångesten, stressen och oron inför framtiden, de var som bortblåst ... kunde inte känna något av det över huvudtaget, fortfarande inget "gnagande" eller ont i magen. Känner mer en sprudlande lycka, lugn och nyfikenhet ... en lycka och tillfredsställelse att få "aktivera" hjärnan med nya lärdomar och "träning" av något helt nytt, något nytt som jag knappt varit i närheten av under hela mitt liv, ska bli en riktig utmaning för ärthjärnan det här ❤.

Sömnen tror jag också blivit mer stabil i kurvor, om man tittar på nattens tabell ...

Agnes påminde mig också om att, jag har troligtvis bara 3 st Lördagar kvar att arbeta ... det känns helt konstigt.

Julbord är beställt i Helsingör för alla oss som arbetar i Helsingborg och Köpenhamn, vi slår ihop i år, blir roligare så. När det är avklarat då kommer tiden försvinna på två röda sekunder.

Gran har också nu kommit fram på en av färjorna.

Godmorgon!

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

Carita Liljendahl
,
Nej, men Duttis! Som jag nyss lärt känna 😃 Angående flytten, det är normalt att känslorna pendlar - men det kommer att gå bra!debutsky.wordpress.com
ogamotoga
ogamotoga,
Tror också det. Får mycket stöd från olika håll.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229