... krokodillis idag. Uppblåsbara krokodilen så jag kan flyta runt i någon pool. Där satt jag helt ensam och hade ätit avocado med räkor och vitt vin. Det kom en man med en krokodil i sin famn. Han sade: "Varsågod chica ... den är till dig." Eller ... där ljög jag lite, riktigt så var det inte. Det första är sant att jag ätit och så där helt ensam en ganska lång stund.

Det var bara Daniel som dök upp som gubben ur lådan precis när jag skulle betala notan ... med Krokodillis under armen eller i en påse eller något så där ... spelar egentligen inte så stor roll hur han bar den. Ett litet inslag mitt i allt här ... jag har faktiskt skrivit en barnbok och där finns Krokodillis med i ett avsnitt ... kan ta det en annan dag ... men det är jäkligt roligt kapitel om jag får säga det själv.

... höll på att stekas till bränd bacon efter ett tag i solen så jag gick "hem" och ja, som ni kan läsa nu, bloggar lite. Har inte shoppat något denna gång ... bara en pincett så jag kan noppa ögonbrynen då de håller på att växa till buskar, hur visste jag att flygplanet skulle "flyga iväg" utan mig?... men jag gillar de där Kinesbutikerna, de har allt om man sitter i akuta behov av något.

Skulle kanske ringa någon/några och se om de vill umgås lite ... smått trist att vara ensam för lång stund.

Happy Friday! För det ska jag ha ... förhoppningsvis! :-D

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229