... bättre en sådan här grå, regnig och ruskig dag, med att titta på en specifik Vloggare (heter det va?) ... se äventyr i vackra miljöer, med humor i också. Vem pratar jag då om? Jo, Jon Olsson's vlog. Det är så man blir tårögd av allt det vackra han och hans "gäng" upplever och ser. Man får verkligen ett lyckorus, och jag blir så himla glad av att se dessa unga människor ta vara på allt som jorden kan erbjuda, och mest glad att de tar chansen när de har den ... och inte bara festar bort sitt liv på alkohol på "partyställen". De är lyckligt lottade :-) <3 Och jag själv drömmer mig bort ... hahaha :-D

Finns en del vloggar där de filmat från Bali ... och av de där kommer mina glädjetårar fram, och jag kommer kalla dem för Emmeline och Richard, ni vet ... från filmen "Blue Lagoon" med Brooke Shields och Christopher Atkins.

Jag var tvungen att fota av en liten snutt, då jag blev helt förälskad i denna entré ... det är så snyggt!!! Fasiken att jag inte har ett eget hus ... inte ännu iallafall ;-)

... för den delen har de hyrt ett sjukt coolt ställe att bo på under deras semester, vilket drömboende! <3

Det kan ni se här:

https://www.youtube.com/watch?v=wRWCiACckdE

... men nu ska jag inte sitta här och lägga upp deras videos, utan vill ni se mer från deras fantastiska äventyr får ni klicka in er på Jon's vlog :-)  Och jag lovar er, man blir ganska salig i kroppen ... speciellt av de senaste videosarna, så klick på länken här nedanför:

Jon Olsson

Hans ubersköna "Emmeline" har hon även blogg, mer modeblogg, men även hon kan slänga upp vackra bilder på annat, hennes blogg kommer ni till om ni klickar på länken här under:

Janni Delér

Nu måste jag drömma vidare ... Hahaha :-D

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

gunnardeckare
,
Vloggare har jag inte hört talas om förut. Man lär dig nåt nytt varje daggunnardeckare.wordpress.com
ogamotoga
ogamotoga,
Det finns de som är väldigt duktiga. Som detta par jag skrev om.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229