The Bodyguard tyckte vi skulle gå ut och äta lunch, men vi visste inte vad och var. Jag blev helt plötsligt sugen på Sushi, det var länge sedan. Tänkte att i kunde gå till Japanen på hörnan på Centro Plaza, prisvärt och bra sushi, The Bodyguard tyckte annat ställe, han orkade nog inte gå så långt 😁.

Vi hamnade på Tuk Tuk här runt hörnan. Mysigt att sitta ute i dess trädgård, lapa sol varvat med skugga med massa gott att äta. Deras sushibitar är perfekt storlek så man, eller jag, inte behöver ta två tuggor i en .... vilket ofta innebär att allt går sönder för mig .... dessa kan jag få in hela i käften utan att se ut som en hamster och knappt kunna tugga 😂California rolls och dumplings, med massa färsk ingefära och wasabi, mumsfilibaba! Precis vad jag behövde 😍

Det är ju så mysigt här så man vill ju knappt gå hem ... undrar om man kan få tälta där inne? Tänk att få vakna upp, kika ut genom tältet och se detta det första man gör, så härligt va? (vi kan plocka bord bordet som syns på bild)😉

Såg en "hemlig" dörr där uppför trappan som jag aldrig sett tidigare ... bra för dem som bor där inne i Aloha Gardens, en liten genväg så där.

The Bodyguard var nöjd med allt och betalade notan. Eftersom han betalar så har jag ingen aning om vad kalaset gick på, men lite dyrare än Japanen på hörnan, så kanske lite över medelklass, men vad vet jag? Tror det iallafall. Men asså ska ni ut och äta sushi så rekommenderar jag Tuk Tuk, värt varenda öre .... supergott, superbra personal, supermysigt och super av allt.

Vet inte om han rensar tänder efter mat eller biter av naglar på grund av notan, hahaha ... 😉

Jag tyckte jag skulle posera för en gångs skull, för att visa att jag verkligen varit där och för att visa My att klänningen jag fick av henne är den skönaste vardagsklänning jag har .... använder den på bergspromenader, andra promenader och nu fick den till och med följa med på lunch.

Men alltså .... någon modell har jag aldrig varit och lär aldrig bli (det har däremot My varit i yngre år), så My om du läser detta, bli inte förbittrad över att jag eventuellt ser ut som en potatissäck eller ser så skamsen ut .... generad det var jag av allt ställa mig upp bland gäster för att bli plåtad.

Hur gör de där modebloggarna? Hur sjutton får de till det?

Måste gömma mig lite nu ....

Gillar

Kommentarer

Catharina
,
Mmmm, så gott med sushi. Fast jag äter bara veggo förstås men älskar´t! Snygg klänning du har. Du är snygg!www.cathscornerblog.wordpress.com
MarbellaTanten
,
Tuk Tuk's vego sushisar är supergoda!!! 😃nouw.com/marbellatanten
Liza
,
Ska de inte få igång vattenfallet igen?? De är ju så fint! www.silverholt.com
MarbellaTanten
,
Tror de sätter igång det mot kvällen. 😊nouw.com/marbellatanten
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229