Efter arbete i fredags rusade jag hem, hämtade gubbe och jycke och åkte in till Marbella. Vi skulle till Tompas Bodega med Anders och äta lite mat. Svensk mat. Fredagsklubben. Bara svenskar. Så gott ... kyckling med godaste moset och såser ... 5 euro kostade det. Synd bara att det var sista fredagen de hade denna fredagsklubb, och att jag inte visste om det tidigare. Men, nu har jag varit där och får vänta till September tills de öppnar igen.

Junior var ganska lugn trots att det passerade hur många hundar som helst utanför lilla restaurangen. Eller så blev han bara trött på att tro att han kunde kaxa till sig efter ett tag, då de flesta hundar inte brydde sig för fem öre åt hans vildsvinsljud.

Bill kom och det pratades på som bara den.

Bill erbjöd mig och The Bodyguard skjuts hem och Anders körde hem till sitt. Väl hemma i krokarna gick vi till El Jardin och råkade stöta på andra svenskar, så det blev en liten öl där också innan vi travade hem.

Nu är det Söndag ... och om igår Lördag kan vi ta i nästa inlägg.

Gillar

Kommentarer

Ami
,
Vilken trevlig kväll. Och bra att ni kunde ta med er Junior 😊rendahlispanien.wordpress.com/
MarbellaTanten
,
Det är så mycket enklare här nere att ha hund tycker jag. Ännu enklare kunde det varit om han bara kunde ge f*n i att bry sig om andra hundar 😂😂😂nouw.com/marbellatanten
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229