... inget illamående (peppar, peppar ta i ...) ännu. Dock råförkyld, men hellre det än att tro man ska spy stup i kvarten, eller hur? Hemma från jobb, om ifall det skulle bli en liten fin uppvisning för Ulrik. Natten har varit frossig och konstig ... Säkert på bättringsväg, bara jag håller mig stilla.

Fick sms från polisen att mitt nya pass kan hämtas ... jäklar vad fort det gick, tre dagar!!! Var där i Tisdags och nu är det Fredag :-O ... Trodde det skulle ta minst 2 veckor.

Något jag såg i min mail häromdagen var det här ...

... mina ögon blev som klot! VA?! Det här har jag helt och hållet glömt bort ... minns inte vilket år jag höll på att måla olika spöken, och förmodligen anmält mig på denna sida. Kan ju undra hur mycket jag sålt egentligen då jag trott att alla mail jag fått från Zazzle varit spam och inte ens tittat på dem ... de har rykt ner i papperskorgen på direkten ... hahaha :-D :-D :-D . Så nu vet jag, någon kanske får en kaffekopp med ett av mina spöken på i julklapp ... någon någonstans i Världen.

... kanske skulle ta upp det där ritandet igen. Förmodligen har jag raderat de andra från sidan, för det finns bara detta spöke kvar. Jag hade ju en hel del bebisbodys, haklappar och så vidare också ... måste gå in på min sida och kolla hur det ser ut. Har inte orkat göra det ännu, då jag blev så där plötsligt sjuk.

Ska försöka få i mig något knäcke eller något nu, så magen blir lite stabil.

Vi ses!

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

Antonia
,
Jag har hört att man ska ta vitpepparkorn när man har kräksjuka. Hela och svälja. divage.wordpress.com
ogamotoga
ogamotoga,
Minns att jag själv tyckte om dem och målade små canvas till barnen i familjen med deras personligheter/intressen.
IP: 82.99.3.229