Lugn och skön dag igår ... igen. Började med en liten lunch med The Bodyguard på Centro plaza. Jag gick vidare ner mot Puerto Banus för att vänta in/möta två vänner.

Slutade med att jag virrade runt i gamla stan i Marbella för att finna dessa två tokar ...

... efter massa rundor fann jag dem på en urmysig bar ...

... som heter The Farm. Hur jag kunnat missa denna efter alla år är en gåta för mig ...

... men där satt vi och lyssnade på musik ...

... eller inte. Vi satt mest och snackade skit faktiskt. Solen stekte och det var så skönt.

Jag följde med dem hem, långt uppe i bergen utanför Elviria, men tydligen tillhör deras område Ojen, fast jag inte ens kunde se den lilla byn från deras hem. Vilket fall som helst fixade jag nummer till taxi innan jag kom till "ödemarken". Satt hemma hos dem i timmar!

... så länge att till och med The Bodyguard ringde och undrade vart jag tagit vägen. Men ni vet, har man trevligt och äter galet god grillad fläskfile, då glöms tiden bort ganska lätt.

Vid 00.30 då var jag ändå tvungen att testa mina spanska kunskaper och få en taxi långt uppe i bergen. Jag själv tyckte jag var urdålig, medans de andra två blev väldans imponerad av min spanska. . Men det gick, taxin kom vid den tid tjejen sa i telefon, så helt kass kan jag ju ändå inte vara. Det var nog mitt största prov i språket tror jag, för hon på andra sidan luren pratade nada engelska ... hahaha.

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

Ama de casa
,
Duktigt jobbat! Att prata i telefon är bra mycket svårare än när man kan ta hjälp av charader också 😊amacasa.wordpress.com
ogamotoga
ogamotoga,
Visst är det!!!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229