... Att jag skrivit om att jag känt mig extremt stressad och så där. Jag vaknade upp en morgon, i Söndags för att vara exakt ... och fick mig en tanke vad min så kallad stress börjar leda till ... och det är inte bra, för den stress jag känt av är dålig stress, inte alls bra. Det finns ju också positiv stress, som jag ofta har i vanliga fall. Eftersom jag nu "vaknade" upp, så vet jag vad jag kan förändra inom arbete ... förhoppningsvis ... fast det är det minsta problemet. Men det finns annan stress som jag kanske inte kan så enkelt  skaka av mig, vilket är svårt ... då det/den upprepas varje gång jag slappnar av och känner ett lugn och fri från den stressen.

Det bästa som har hänt nu är att jag reser hem ... när jag kommer hem till Marbella, och när jag kommer hem tillbaka till Sverige igen ... så känns det som att det/den är borta. Då har jag förhoppningsvis både slappnat av, ingen rädsla, bara lugn och ro. Precis som jag vill ha det, som de flesta vill ha antar jag.

Varför jag upptäckte att jag låg/ligger i dålig stress, det var faktiskt från en kommentar här i min blogg, från min trogna läsare DIVAGE , hon påminde mig om ungefär: "Jaha, tycker jag läst det tidigare idag ..". Jag mindes ingenting! Black-out! Undrade lite ... hon måste läst samma inlägg två gånger ... Men jo, hon hade rätt ... jag hade/har upprepat nästan samma inlägg med flera timmars mellanrum. Stressen har säkert också orsakat vilseturen i Helsingborg osv. mitt "utbrott" på en kund i lördags (det vill jag inte ens skriva om), vilket aldrig någonsin hänt under alla mina jobbår. Jag har ett enorm tålamod inom arbete och med besvärliga kunder, och har väldigt god service känsla. Men tålamodet sprack ordentligt den dagen. Skämdes som, jag vet inte vad.

 Vilket fall ... haft en okey arbetsdag, trots stress ... men inte så mycket där mer ... jag har kramat om mina stela arbetskamrater och provat hit och dit ... skrynkliga kläder? Jo, jag vet ... men varför stryka i onödan inna man får till det?

Blev ju en hel del ändringar efter dessa bilder ... men det går åt det hållet ...

Coola Göran Bogan får ha det här ... men nu lite annorlunda ...

... Den jäkla divan får slava till det lite nu, visa sina musikaliska talanger ... vilket jag tvivlar på att hon har ... Cry me a river för hennes talang.

8

... den mest skötsamma får äntligen vara huvudpersonen ... hon har sångtalanger kan jag tala om ... lite blyg, men hon kan!

 ... gammelgubben får vi inte glömma ... han är en hejdare på trumpet!

... alltså ... vissa behövdes ju stylas om ... detta är ju backstage ... så joooo ... de fick sin lilla omvandling.

#blogg100

56/100

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

Ama de casa
,
Låter verkligen inte bra med den typen av stress. Du måste vara rädd om dig! Kramamacasa.wordpress.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229