De flesta av oss vill säkert någon gång komma ifrån vardagen, eller hur?

Jag har som sagt extrajobb att översätta texter för resebolaget Momondo, vilket innebär att de skickar mig texter, ofta redan publicerade på den danska eller norska sidan för Momondo ... mest danska (tror jag, har inte kollat det ännu, haha) ... jaja, anyway, jag översätter dessa till svenska för den svenska websidan.

Så otroligt kul! Jag älskar att skriva, speciellt om resor, men är inte helt redo att skriva något själv, jag har gjort men vet inte om det är publicerat ännu ... har faktiskt inte kikat efter 😁. Men något jag vet är att översättningar har blivit publicerade. Dock kan jag se att den sista rubriken jag översatt inte är den samma som jag översatt ... om jag inte fått en hjärnsläpp av något slag, hahaha ...

Men är du sugen på Grekland ... någon eller några av dess öar? Ja, följ länken här nedan och läs lite, finn inspiration vad du har lust med, eller finn något annat du aldrig tänkt på ....

10 bästa öar du bör besöka


"Är du intresserad av vacker arkitektur, kristallklart vatten, gröna olivlundar och utmärkt gastronomi, då är de grekiska öarna säkert en perfekt semesterhit för dig. Med dess mer än 2 500 öar är Grekland nämligen ett fantastiskt resmål för de flesta, oavsett ålder och intressen. Men vilka öar ska man besöka när det är så många att välja mellan?...."

Bara att klicka på länken ovanför bilden och läs om de 10 fantastisk grekiska öarna.

Kommer öppna upp en Kategori här för resor, det jag översätter för Momondo ... och Nej, jag får inte betalt för detta i min blogg ... helt frivilligt 😊.

Jag kommer samla på olika resmål jag översatt med tiden ... har en del i bagaget om jag säger så ... nyaste är så klart denna. Ska se om jag finner de andra också, har dock översatt saker under ett års tid mellan åt. Sen kan jag också försöka få ihop egna texter från privata resor ... från Syrien till USA och Europa.

  • Momondo
  • 106 visningar

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229