... hos kinesen. Inga speciella köp ... bara 20 stycken galgar, en "dörrklädhängare", ni vet en sådan där som man kan hänga längst upp på dörren, smart grej om man har dåligt med plats och inte vill ha en massa halsdukar och jackor slängda överallt ... Vad mer? Tvättpåse, rengöringshandskar (anledningen till det är att en stor fågel har skitit ner balkongen), äggkokare, glasburk så jag kan göra egna inlagda chilisar. Ja, det var min stora mission idag ... förutom plugget.

På vägen till kinesen blev det lite bilder ... våran park/trädgård får jag aldrig nog av ... tycker den är så fin och välskött ...

... det byggs en del också nu, som här ... någon ny restaurang ...

... här vet jag inte vad det ska bli, men någon form av parkering och butik ?

... mitt över det bygget på denna mark ska det, vad som sagts, byggas en ny stor matbutik ... förmodligen klart 2090

... sen kan jag inte låta bli att fortfarande undra över detta ställe som ser så mysigt ut är totalt igenbommad, varit under dessa snart två år. Förstår kanske det, då det inte är så speciellt handikappvänlig med alla dess trappor  ... men iallafall.

Och lite besviken är jag när jag står på lilla bron ... ingen sköldpadda i sikte! Och inte lika mycket grönska, kanske det var regnovädret som förstört det hela?

Nu sitter jag på ett café bredvid kinesen och ska strax gå hem igen. Måste plugga!

Och hänga upp kläder och fixa ... fortfarande ligger allt i resväskan

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

I skuggan av Arvid och Lydia
,
Ser mysigt ut... 😊 Kramarvidochlydia.wordpress.com
IP: 82.99.3.229