Säkert grät det helt hysteriskt när han/hon upptäckte att den älskade kompisen försvunnit, kan göra ont i mammahjärtat av att bara tänka på det. Men det finns en annan lycklig unge som blev superglad av att ha funnit den lilla nallen mitt ute på gatan, och bar hem den med glädje. Nu ligger nallen lite överallt här hemma ... på mattan, i sängen, på pläden på balkongen ... blir lekt och gnagd på ...

Rester blev det igår ... två gånger. Till frukost, tacos men utan färs ...

Till middag ... tog färsen och all hackad grönsaker utom gurka ... tjoff tjoff, blanda ihop i med massa grädde, jalapenos och mer krydda ... tadaaa *trumvirvlar*, galet god geggamojsa av allt till spagetti. På med min extremt goda hemmagjorda guacamole, riven ost och hackad mögelost ... jesus i himmelen vad gott!

Vem har sagt att "man äter inte rester"? Jo, det kan man visst göra, onödigt att slänga bort massa mat och man kan göra ny maträtt av dem.

Totalt ointresserad av fotboll, men jag och Junior följde ändå med The Bodyguard till El Jardin och tittade ... gaaaalet många svenskar där, kan undra vart alla kommer ifrån, vart bor de? semester?
Besvikelsen, ansiktsuttrycken under matchen var en syn för Gudarna, hahaha ... Såg ut som om vissa vuxna män skulle börja gråta högröda i ansiktet.
Jag kunde knappt hålla mig för skratt när England gjorde mål, speciellt det andra målet 😂😂😂

Otroligt att jag vaknade redan 08.45 idag. Kan bero på att efter maten igår tog jag en "madrass" och en kudde och lade mig på balkongen, en liten vila tänkte jag ... vilan blev från ca 20.00 - 21.30 ... vaknade och varken någon gubbe eller hund var hemma. Har inte hört någonting.
Lade mig i sängen och somnade om ...

Gillar

Kommentarer

Ami
,
Här är vi också totalt ointresserade av fotboll 😊 Och rester är nästan det godaste att äta 😊rendahlispanien.wordpress.com/
MarbellaTanten
,
Spicey blir mer spicey efter ett dygn, eller två 😉nouw.com/marbellatanten
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229