Haft lite problem med att sända iväg kommentarer! För några av er måste jag logga in på min e-mail adress ... koden där är helt bortblåst från min lilla ärthjärna 😣.
Jättekonstigt ändå att jag inte kan kommentera!!! 🤔

Kanske det bara är från mobilen, jag vet inte!?

Sen alla andra nya följare på gamla bloggen ... Ni som kommit till efter jag slutade blogga på den ... om nu någon ser detta! 😂 Varför?! Ni får börja följa här på Nouw istället, hahaha ...
Kanske skulle göra en påminnelse om det?

Strunt på det nu.
Massagen ... jag säger MASSAGEN!!! Jag hade igår på Sunlounge i Puerta de Banus.
Kände direkt att jag inte varit hos min massör på nästan en månad.
Stel som en pinne, knutor smällde, lät som fyrverkeri av smällare som skjöts upp ... sådant knak, brak o knaster från knutor hon löste upp, Jösses! 😲
Vissa ställen gjorde det, igen, så ont! Men lika skönt när jag kände blodet började flöda och värmen med "kliet" kom. Helt galet!
Vi kan inte prata ordentligt då hon knappt kan engelska och jag lika lite spanska ... men det börjar bli bättre för mig, hehe ...
Hon frågade iallafall vad jag gör (hon vet att jag jobbar på skolan och är makeup artist men inte hur länge jag arbetat till och från med det) ... 18 år!
Plus nu med macramé ... hon undrade mina ställningar när jag jobbar ... det blir ju lite teckenspråk, haha ... hon förstod direkt min "smärta" i arm och axlar.

Förslitning? Spänning?
Hon löser upp spänningarna iallafall 😍

Nog om det också! Det sägs vara "förbjudet" att prata om krämpor, men ibland måste man för att få lätta på hjärtat. Det kan också vara till hjälp.
Jag har som min massör tror ... förslitning + "stressaxlar". Var stressaxlar kommer ifrån vet jag inte? Tycker jag är kolugn och avslappnad sedan jag flyttade hit till Spanien ... kanske något efterslänt sedan jag bodde i Danmark? Då var jag galet stressad av allt!

See you later alligater!!! 😘

Gillar

Kommentarer

Carita Liljendahl
,
Det kan vara svårt att få tag i gamla följare då man byter portal.
Men är man aktiv själv så lyckas det.
Kram!
debutsky.wordpress.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229