Drog med Junior ut på en promenad i Söndags, lugnt och skönt började den. Det var så mysigt att se alla blommor, grönska och känna blomdofter vart än vi gick.

Ibland måste jag nypa mig i armen för att förstå att jag verkligen bor här, vakna upp och förstå att detta är mitt liv, mitt nya liv ... och att jag inte bara är på semester eller weekend som jag var titt som tätt innan beslutet togs. 1,5 år och jag lever fortfarande som om det vore en dröm, att jag snart måste packa lilla handbagaget och åka hem till Sverige igen. Konstig känsla.

Efter en bra lång promenad gick vi till Links i Aloha Pueblo ... Monstret fick vatten och jag en öl i lugn och ro. Ron varade inte så länge då det kom en terrier av något slag och Monstret blev helt bångstyrig i några minuter, men han lugnade sig till slut ... han blev mest ledsen av att han inte fick hälsa på terriern och gnydde lite ynkligt, men låter man som ett vildsvin i början, då får man skylla sig själv. Dock kom det en annan terrier av något annat slag som glatt kom fram, tyst som i graven när Monstret och han/hon sa hej till varandra. Blev inga bilder då jag var tvungen att ha full koll på allt som hände.

Vi gick vidare iallafall och satte oss ner i lugnare miljö, knappt några folk och inga hundar ... där slappnade Monstret av.

Gick hem och vilade lite tills The Bodyguard blev hungrig ... då gick vi ut igen, men bara till Studio 68, vad annars? 😜

Åt en mixed plattern själv. De där Holländska "Bitterballen" är såååå goda! Älskar de där med senap.

Aptrött nu. Sista veckan för eleverna, och jag har börjat plåga dem med tidspress, vilket gör mig också trött för att ha koll på sminket de gör och tidtagningar. Dessutom har jag suttit och försökt få in tider med hårstylisten och bruden som ska gifta sig i Juni, för sminkprov ... ja, hårstylisten för hårstyling såklart. Alla måste kunna och allt måste klaffa perfekt till bröllopsdagen ... så det blir det mest perfekta än det perfekta 😉 Eller, vi ska inte fixa bruden, utan vi ska fixa till hennes svärmor, vilket känns mer som en utmaning faktiskt, hahaha ....

Ut med jycke, in i dusch, hopp i kanindräkt och glo på Lucifer.

Vi hör!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229