Som ni redan vet ...

... missade vi ju skjutsen till Malaga airport, men kom ändå dit i väldigt bra tid ...

... och vet ni ... jag hinner inte komma hem igen förrän jag vill tillbaka. Idag är det ingen kul dag, det är så blåsigt och kallt ... och jag orkar inte arbeta. Känner att jag behöver vara för mig själv lite, vila, inte göra ett smack ... bara ligga ner och hålla munnen stängd, ingen ansträngning för något. Så nej, jag åkte inte till arbete ... ringde och sa att jag inte orkar ... behöver bara vara ... ensam.

... ibland undrar jag om jag fått någon slags seperationsångest för arbete och mina kollegor, eller om jag är i någon ålderskris, klimakteriet ... eller bara har blivit utmattad av alla måsten som finns runt varje hörn. Ingen aning. Vet bara att jag behöver lite vila i lugn och ro. Ska bli skönt att komma till Spanien igen en längre period utan en massa måsten som jag har nu, utan mer kunna göra det jag har lust till och vidareutveckla mig själv ... känner mig en smula frustrerad över att jag känner mig lite ostimulerad, vill verkligen hoppa av det här hjulet och börja om på nytt, orkar för sjutton inte heller att måla som jag gjorde så mycket förr.

Känner mig också lite taskig mot The Bodyguard, att jag inte orkar träffa honom nu när jag/vi är hemma samtidigt ... fast jag vet att det skulle vara skönt att ha honom omkring mig, pyssla runt som han gör och låta mig vara. Men jag vet också att han har en massa han behöver flytta, så lika bra att jag är här och han där. Vi kan ses imorgon, då jag är ledig hela helgen :-)

Vi hann ju dock äta massa gott på Tokyo 15 innan vi skildes åt igår kväll.

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

pillanstrong
pillanstrong,
Bra att vara ensam om man känner så pillanstrong.wordpress.com
pysbloggen
pysbloggen,
Separationer kan vara utmattandepysbloggen.wordpress.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229