... blev jag ju hooked på ljudböcker. Den sista jag köpte var den något med mormor var här ... någonting. Den har jag inte lyssnat på ännu. Anledningen till det var att jag inte kunde ladda ner den till Audioteket, där jag köpt den ifrån och lyssnat på de andra ifrån. Förbittrad köpte jag en ny bok med samma författare, den boken är "Britt -Marie var här" ... tror ni jag fick ner den? Nej! Det fick jag inte! Provade med alla möjliga saker, till och med The Bodyguard höll på med detta i en timmes tid. Till slut fick jag den på någon ljudfil som jag inte vet vart den kom ifrån ?! Bra tänkte jag. Det är bara det att historien startar om från början hela tiden jag sätter på den.

Men vet ni?! Huxflux när jag satt på tåget hem idag, kom den automatiskt fram på kära Audioteket och laddades ner där ... fråga mig inte vad/hur jag gjorde? För det vet inte jag ... lycklig är jag nu iallafall ...

... men vet ni? Ännu lyckligare är jag nu när jag närmar mig Helsingborg. Anledningen är den att The Bodyguard vill bjuda mig på middag ... vad ska vi sjunga? "Romans för timmeeeeen... " Noice, om ni kommer ihåg dem, mina små kära apor.

#blogg100

79/100

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

ogamotoga
ogamotoga,
Lycklig var jag tills batterierna på mobilen tog slut.
ogamotoga
ogamotoga,
Blev ingen middag ....
IP: 82.99.3.229