... i ett tidigare inlägg från i måndags, att planerna sprack som jag skulle göra med syrrans son, pga det helsikes regnet.

Jag blev så matsugen när jag var på väg hemåt, frågade syrran om hon ville följa med ... och självklart ville hon det. Hennes sambo låg gött i soffan och glodde på TV och var villig att passa barnen så vi kunde ha en ensam SysterYster lunch.

Vi gick, hopp in i buss, det gick knappt två minuter så kom jag på att jag glömt mor&fars lilla present, och sonens ... äsch, syrran kunde ju så klart köra dit senare och lämna det där ... ca 15 min. efter det ... jag skriker nästa "Faaaaan!!!!" Jag kom på, eller såg i väskan att jag glömt mobilen! Bara att hoppa av bussen, springa över vägen och vänta på den bussen, kom tillbaka till henne och snappade åt mig allt som jag glömt ... upp på en ny buss igen mot stan (tur de går var 10:e minut!)

Vi var väldigt sugna på Tokyo 15 (syster har aldrig varit där, och jag är ju inte den som säger nej när jag vet vad för gott jag får) ... gick några meter med fötterna på gatan, och såg Indiska restaurangen ... både hon och jag utropade "Åååhhhhh, det var länge sedan!" så vi bestämde att vi skulle äta där ... vad händer då tror ni? Jo, de hade lunchstängt!!! Skit också! Då promenerade vi vidare till ... ja, självklart ... Tokyo 15 ...

... överlyckliga blev vi att de hade öppet, så vi traskade glatt in, in till en öde lokal ... tja, tänkte jag. Lunchen är väl över och alla på sina arbeten igen. Nä! Så var det inte, en servitör kom och sa:"Tyvärr, vi har stängt ... öppnar kl. 17.00". "Jaha! Skit också! utropade vi i kör ... sen var det tänka, tänka, tänka ... vi blev mer och mer sugna på "tapas" ... så vi kom på, Lagermans, eller vad det nu heter, men de har ju typ tapas, småplock man bestämmer själv (sonen älskar det stället!) ... Vi traskar dit ... STÄNGT!!!

Både jag och syrran började känna hungertarmen där som mer och mer tog över vårt glatta humör ...

Syrran kom på en briljant idé! Ner till Norra Hamnen, för där visste hon att det fanns en som hade typ plockmat, tjeckisk, spännande tyckte jag, dit går vi! STÄNGT!!!!!!!!

Då sa jag, "SILLEN & MAKRILLEN!" Syrran var nog en aning hungersur där ... och jo, jag också ... så hungersur att jag skulle nöja mig med att skala och äta tre räkor. Hon sa det att hon fan inte skulle gå så långt och sedan upptäcka att det skulle vara stängt. Hon googlade ... tur det för de där jävlarna hade stängt också ... Ingen! Jag säger INGEN! Av restaurangerna hade öppet längs hamnen, och för er som inte vet, så är det sååå många ställen! Jag var så sur så ni anar inte ... tänkte jävla skitsverige, synd om turister som kommer hit, fy fan alltså!

... vilket fall som helst så kan man lita på Dunkers Kulturhus ... Vi satte oss där för att komma underfund om något matställe som skulle ha öppet, förutom MacDonalds då ... ... vi kom även fram till att den som skulle öppna först var faktiskt den indiska restaurangen, kl. 16.00, de andra hade tider på 17.00 och 18.00 ... det orkade vi inte vänta på!

Och den indiska var ju bara 40 minuter kvar till, så vi tog ett glas vin, där på Dunkers ...

... till slut fick vi vår mat! Indiska mat på Taj Mahal... men det blev ändå en smula besvikelse, då indierna har sålt detta till Kineser. Min maträtt som jag ALLTID äter där, den var för buljongig och knappt någon "styrka". Plus att de höjt priserna ganska rejält. Så nu efter denna tur, blir det nog inte så mycket cravings efter indisk mat i Helsinborg.

... proppmätt blev jag! Även om jag blev en smula besviken ... men försöker tänka att "maten var ju jäkligt god, även om den inte smakade som förr" ...

Efter det gick vi en sväng på stan och såg denna vackra nakna man ...

... Syrran skrek: "SNOPPEN!!! SER DU SNOOPEN?!" Jag såg ingenting! Och fattade inte vad hon menade ... jag såg ju bara en fin staty. Men nu när jag tänker efter, så är den nog inte så fin längre i mina ögon ... en naken barbarisk man som halshuggit en annan man ... det är ganska perverst.

... efter de bilderna glömde jag bort att fota. Vi hamnade på Globetrotter i solen, vin, en mås sket rakt framför mitt vinglas, bordsgrannen lyckades den att skita ner på hans bröst ... under skjortan!!!! Hur fan lyckas de, de äckelpeckelkrakarna?! Jag är ju extremt äckelmagad, så jag höll på att spy ... gapade på bartender efter papper och han skulle torka upp mitt bord, med klökningar och ögon som tätt på sprutade tårar. Han blev förskräckt och trodde säkert att det var jag som spytt, men han skrattade så han grät när han såg vad jag menade ... jag kände mig mer pinsam.

Vidare gick vi ... vi skulle hem ... jag kom aldrig hem. Jag hamnade hos syrran igen. Vi hann till och med tura med en TOM Aurorafärja ...

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

pillanstrong
,
Tur ni fick mat till slut, men riktigt tråkigt att de har stängt så!pillanstrong.wordpress.com
Johanna
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229