Har börjat ta tag i spanskan igen, blir förvånad hur mycket jag kommer ihåg sen sist, ett år sedan ... eller mycket och mycket, mer än förväntat iallafall.
Kör Duolingo varje dag, och det ger resultat, snart tar jag fram spanskaboken också och gör övningar från den 😊.

Snåla med de lilla cash jag har får jag också göra ... eftersom jag ännu inte fått nytt bankkonto. Ska byta bank ... alla råder mig till det, vet bara inte vilken bank jag ska välja, hör olika.
Så i min snålhet köpte jag det billigaste schampoo jag kunde hitta igår ... om det är bra? Ingen aning, men har en misstanke om att jag skulle behöva balsam efter det, vilket jag aldrig har annars. Håret kändes vääääldigt strävt och svårt att borsta efter jag tvättat det igår.

Sällan jag skriver om elever, men igår gjorde en ett fantastikt jobb. Något som kan vara till musikvideo, fashion show eller något ... till rätt musik och kläder förståss. En av de som klarat övergångar mycket väl.

Hur vädret är nu? Jo, det är varmt! Fick hjärtat i halsgropen när jag läste detta imorse ...

... men det gäller nog mer längre in i landet, bland bergen, kan vara att vi klarar oss från den extrema hettan då vi har havet precis vid oss, vilket leder till mer frisk bris.

Gillar

Kommentarer

Ami
,
Ja, nu börjar det bli riktigt varmt här nere så det gäller att hålla sig i skuggan och dricka mycket!rendahlispanien.wordpress.com/
MarbellaTanten
,
Ja, kan knappt vara i solen längre 😊nouw.com/marbellatanten
Carita Liljendahl
,
Oj, så varmt! För att inte säga stekande hett... vi har bara +15 och flera dagar har det varit mulet och regn. Inte mycket värme efter midsommar, men man får ta det som det är.
Har läst spanska tre år och tror det skulle återkomma i minnet rätt snabbt om man aktivt använde språket 😊
Ha en skön helg - kramar!
debutsky.wordpress.com
MarbellaTanten
,
Det tror jag också du gör. 🤗nouw.com/marbellatanten
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229