Njaaaa, man vet ju aldrig. Men jag kommer inte bada i poolen innan jag ser andra gör det och ser att de överlever eller inte fått massa utslag eller annat på kroppen.

Den här nissen sprutade något bekämpningsmedel, förmodligen mot myror, men han hade nog missuppfattat sin arbetsuppgift, då han sprutade heeeela gräsplanen + poolkanterna så denna "giftvätska" spolades hur mycket som helst ner i poolvattnet! Då kom en annan man med oskyddade kläder, med en gasmask och ryckte, verkligen ryckte sprutan ur handen på den skyddade mannen .... gick iväg till det området bland träden och sprutade där ... det var där på den platsen som skulle besprutas .... och jag vet, att där myllrar det av myror, jag har erfarenhet av det sen förra året då jag la mig rakt i ett myrsamhälle .... mina ben och fötter var svarta av småmyror.

Poolen är fortfarande avstängd, med en slang i .... kanske renar vattnet från gift? Men bada kommer jag definitivt inte göra på ett bra tag.

Tennisklubben hade ett jippo, och det var fullt ös där nere. Massa folk, prisutdelningar och någon sjöng opera, hahaha ....

Ett annat ställe som kommer ha ett jippo om 14 dagar är klubben som byggs här nedanför, KAH, ett väldigt påkostat bygge, och hur fint som helst kommer det bli. Vasstak, snygga broar, barer och pool .... längtar att gå in där och se mig om, om jag nu kommer in ... man vet ju aldrig. Sen får man ju se om man har råd att köpa något att dricka där, om inte får en fickplunta komma med innanför kavajen 😂

Vi gick till Planet Beat och tänkte mumsa något gott, men vi kom ca 15 minuter innan de skulle stänga, så det blev stress stress ner med de små jalapenos y queso ... så snabbt att jag glömde bloggbild.

Så vi travade upp till Centro Plaza och satte oss och delade på en 2-pers blandtallrik på The View Bar .... kycklingklubborna är såååå goda!

Beundrade utsikten.

Tills jag vände mig till andra sidan och hajjade till. Vem fasiken var det där som stirrade på mig? Tänkte ta en bild av stalkern och hon tänkte väl det samma .... VA FAN?!

Nu ska det knåpas!

Gillar

Kommentarer

SOLOCHSALTAVINDAR
,
Läskigt med besprutninsmannen..🤤Vad tänkte han på😣! Gud så gott det är med god mat och dryck...blir så himla hungrig☺🙃nouw.com/solochsaltavindar
MarbellaTanten
,
Ja du, det undrade nog "gubben" som drog sprutan ur näven på honom också. 😃nouw.com/marbellatanten
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229