Kan man verkligen dricka en kanna sangria till lunch? undrar säkert ni. Ja, det kan man om man heter Sophie ... som jag gör. Bästa lunchen på länge. Sangria med cava och massa is och frukt ... friskt och gott, Yum!!!

Men innan dess var Junior tvungen att få springa av sig .... han har varit lite bångstyrig idag, vet inte varför ... vissa dagar är han lugn som en gammal orklös sate, andra dagar är han helt galen ... finns också de dagar han är mittemellan och de dagar han är blandad mix av allt.

Har nu erfarenhet av att adoptera hund som blivit fostrad i annat hem och inte fått göra så mycket utanför hemmet ... som t ex leka och träffa andra hundar dagligen, springa lös och vara social. Junior var 1,6 år när jag adopterade honom, nu är han 2,4 år ... haft honom snart i 10 månader. Kan tycka att det är skönt att ha en rumsren hund från starten, lite lärd och så ... det är toppen! Men det finns också nackdelar, speciellt när det gäller det sociala..

Junior har sina kompisar, han träffar nya kompisar ... hela tiden. Problemet är också det att han ska grymta och låta som ett elakt vildsvin, och vara för bufflig så fort han möter en ny hund han aldrig sett ... jo, ibland också hundar han redan känner ... Försöker träna av honom det, men jag börjar tvivla på att det kommer gå. Han är så snäll och kan vara en riktig fegskit, förstår inte och vet inte hur man ska träna bort detta beteende?

Anyway, han fick springa av sig lite och ha det kul ... lydig och duktig på att komma när man ropar på honom <3 Efter det fick han träffa två nya kompisar på The View Bar, som ligger på Centro Plaza.


The View Bar är ganska nyöppnat, och jag väldigt överraskad över deras mat hittills, smakar fantastiskt och de har väldigt bra priser, mycket bättre priser än vad många andra har här i krokarna.

Och som sagt deras Cava Sangria .... wooaaaahhhhh <3


Borde snart börja tänka på vad jag ska göra för middag ... eller måste jag? ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229