Kan väl kalla San Juan som Midsommar, fast i spansk version.

Det blev ju inget midsommarfirande för mig. San Juanfirandet planerade jag att fira ... men först var det jobb som gällde.

Började kl. 12.00 med en elev, förberedelser och extra träning på rött läppstift, vilket det knappt behövdes då hon klarade det väldigt, väldigt bra.

Klockan strax efter 15.00 gick vi med packade sminkväskor ner till Puerto Banus, tog buss in till Marbella.

Vi kom rätt tidigt så vi satte oss på Mamma Gina ett tag och väntade in tid. Vi skulle nämligen sminka till en danstävling eller show, lite oklart där ... men tror det var tävling inne på Palacio de congreso Marbella.

Ca200 dansare skulle upp på scen


Om jag ska vara helt ärlig vet jag absolut inte hur många dansare, mest barn och ungdomar vi sminkade, alla med röda läppar, rosiga kinder, eyeliner, pärlor och annan lite mer fashion make-up. Det gick i ett, non-stop, snabbt som attan!!! genomsnitt i tid knappa fem minuter per skalle!!! Det gick undan må jag säga .... eftersom de var så unga behövdes knappt foundation, och ingen shading vilket bidrog med att vi kunde jobba så snabbt.

Vi hade också hjälp av andra och de mer "vuxna" dansarna sminkade sig själva, då de hade mer sotade ögon osv. lite touch up på få av dem. men inget mer.

Vid 19.50 lämnade vi stället, då hade vi stått i lite mer än ca 2,5 timmar och sminkat utan avbrott. Fota under tiden var det inget prat om att göra, det hanns helt enkelt inte, bara en kass bild i sista sekund innan vi gick.

Showen hade börjat och lokalen var nästan tom, från att ha varit fullsmockad med alla dessa dansare, trängsel, tjim och stoj.

Tog bussen tillbaka, lämnade make-up och flyer på skolan ... promenerade hem med SKOSKAV på vänster häl av mina nya sneakers, hahaha ... Blir aldrig fri från dessa skoskav 😂

Kom hem vid 21.20 .... tänkte att vi skulle gå ner till stranden och vara med på firandet av San Juan .... det blev aldrig av. Ett halvt glas vin på balkongen, sen somnade jag.

Gillar

Kommentarer

MarbellaTanten
,
Hur länge stannar ni? Min bror kommer på onsdag och hela helgen är planerad. Men Efter nästa helg bööööör jag kunna trycka in en dag 😃nouw.com/marbellatanten
Liza
Liza,
Jag är här ett par veckor till. Har du kvar samma mail?
Carita Liljendahl
,
Det lät som en rejäl utmaning, förstår att du somnade fort efter "pärsen" 😊debutsky.wordpress.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229