Inte så mycket annat att fixa, lite grann bara ... som ny jacka, ljung till balkongen, lite småpynt, kanske pepparkaksbak i helgen, så det blir lite julkänsla här hemma innan jag åker iväg ...

De billiga biljetterna blev inte så billiga i slutändan ... slutade på 1750:- i och för sig är det väl bra pris tur och retur med bagage ... avskyr resa med bagage, men måste denna gång om jag ska kunna få med mig planthållarna i Macramé ... de är rätt stora så inget annat att göra ... hemresan kan jag ju plocka med mig lite saker som jag saknar, he he ... onödigt att köpa nytt när man vet att man har sina favoriter i ett annat land.

Men angående jackor, gaaahhhh! Vilken beslutsångest! Vill ha en varm jacka så jag inte fryser röven av mig i Sverige, samtidigt inte för vintrig och fööör varm för klimatet här i Spanien, nog för att det är kallt men inte så kallt.

Kanske bara skulle svänga inom H&M snabbt och se vad de har ... kanske titta närmre på några som jag såg deras hemsida. Inte säkert de har dem heller.

H&M

Tja, vi får se ... kanske det blir en tur in till Marbella och hittar något roliga där på söndag. Behöver jag vänta så länge?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229