Vaknade av regnet, så kallt!
Somnade jättetidigt igår, mådde illa så jag somnade.

Känns som om jag har småfeber idag, ont i armen av både bett och sprutan. Läkaren sa att jag kan få ont och eventuellt få inflamation av vaccinet. Om illamående och feber är en reaktion av vaccinet vet jag inte, men hoppas på det, så det inte är något annat.

Kommer hålla mig i sängen idag. Fixa det lilla sista på artikeln, lite slarvig har jag varit, och snart är det deadline.

Jag fick höra när jag kom hem att hunden som bet mig, har även bitit ett barn som fick sy 15 stygn!!! Hur mycket sanning i det vet jag inte, men vet att han bitit andra som visat upp väldiga blåmärken för mig.
Då trodde jag inte riktigt på det, utan trodde han bara ville leka med dem... men ack så fel man kan ha. 😔

  • Marbella
  • 95 visningar

Gillar

Kommentarer

SOLOCHSALTAVINDAR
,
Stackare. Jag vet inte vad jag ska säga men det skulle polisanmälas och ett rejält skadestånd, men vad jag förstår så är detta en gd vän till dig kanske? Hoppas ägaren tar action så det inte händer igen och blir ännu värre. Det brukar sluta mkt illa med sådana hundar. Hunden är säkert gullig men verkar inte mentalt frisk. Krya på dig❤❤❤❤nouw.com/solochsaltavindar
MarbellaTanten
,
Jo, vi känner varandra. Om jag får räkning hemskickat så får ägarna betala för sjukhusbesöket. Känns jobbigt med att anmäla, vill göra det men ändå inte. nouw.com/marbellatanten
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229